Ny super fin header

Super fina Anna (http://thetruthofanna.blogg.se ) har fixat denna super fina headern till mej för bara 50:- HELT OTROLIGT VA?! hon är sjukt duktig så tycker ni ska passa på att klicka er in på länken och beställer hen helt otrolig header till dig med! innan hon får för många beställningar! Passa på!!!

Tack Anna för den fina headern kunde inte va mer nöjd är så glad att du tog dej tid att göra en till mej! TACK TACK TACK :)

Lördags mys

 Idag är det lördag så därför unnar jag mej ett glas rött vin :) ibland måste man unna sig någonting också. Och om 23 dar blir man "gammal" igen. Då blir jag hela 20 år. Gammal?! Hum har hela livet framför mej fortfarande. Btw på tal om vin har ni något gott vin? Tösen handlade godis också av dem 100 kronerna hon fick av sin morbror. hon hittade ett paket glass, en påse nötter , en chips påse , tre små choklad kakor , en stor choklad kaka :) så hon fick en hel del för dem pengarna samt 8 kr kvar som hon satt i sin spargris. Undra vart hon fått de ifrån att hon visste vad hon skulle ta för få så mycket som möjigt .. Hm.. haha..

Bildbomb

Dålig uppdatering

Har inte vart någon bra upptadering alls idag skulle lägga upp bilder jag tog idag med kameran men internet fungerar inte så får mobil blogga. Får hoppas den funkar igen imorrn, undra vad som är felet hmm..
Ja vad ska man berätta då.. Tänkte lägga upp en bild på en täckning Tanja ritade idag hon ritade av mej :) söt unge alltså!

Och ja .. Har hänt en dålig sak idag också fick reda på att hon och ett annat barn har börjat reta en flicka på dagis och det är inte okej alls så Tanja fick lova mej att säga förlåt till den flickan på måndag och att hon inte ska göra om det. Hoppas hon håller det :(

Sökt jobb

Ja nu har man sökt ännu ett jobb denna gång som personlig assistent :) Gud vad kul de skulle va att få det :) håll alla tummar ni har för mej :)

Ensam hemma

Nu är man ensam hemma sambon har precis åkt till jobbet och jag diggar musik på tv'n har ju datan kopplad till den så mycket bättre ljud. Kanske ska lägga upp någon av mina spellistor här? har ju ganska blandad musik smak. Smsar med killen nu också :) han längtade till jobbet idag märktes att han va rast lös så nu har man inget att göra ett tag. Fan va depp de där lät då? inte alls meningen!

Måste även tipsa er att gå in på marlene's blogg som jag länkat där nere, den är värd att läsa hon skriver om bra saker och får även en själv att tänka till. Är glad att jag fått lära känna dej Marlene, såg även att hon skrivit om mej. How cute :) blev rörd när hon sa att hon skulle skriva om mej i sin blogg :)

Ensam hemma

Nu är man ensam hemma sambon har precis åkt till jobbet och jag diggar musik på tv'n har ju datan kopplad till den så mycket bättre ljud. Kanske ska lägga upp någon av mina spellistor här? har ju ganska blandad musik smak. Smsar med killen nu också :) han längtade till jobbet idag märktes att han va rast lös så nu har man inget att göra ett tag. Fan va depp de där lät då? inte alls meningen!

Måste även tipsa er att gå in på marlene's blogg som jag länkat där nere, den är värd att läsa hon skriver om bra saker och får även en själv att tänka till. Är glad att jag fått lära känna dej Marlene, såg även att hon skrivit om mej. How cute :) blev rörd när hon sa att hon skulle skriva om mej i sin blogg :)

Börjar bli bättre

Äntligen börjar denna sega förskylning släppa. Ska ta ett välförtjänta bad snart :) sen ska jag vara med sambon innan han ska iväg och jobba :) börjar bli trött på detta dåliga väder regn varje dag vad är det här?! Det är värsta höst vädret fast det är vår? Såg förresten Vackra blommor på väg hem från dagis som såg ut att blomma härligt :) kanske fottar de idag sen på väg hem :)

Del 1

Jag minns när jag gick i ettan och skulle ha utväcklingssamtal och jag hade lila byxor vit bommig t-shirt och långt rött hår ner till svanken men ett diadem i håret ( finns en bild på mej då men  vart vet jag inte nu) Jag hade kämpat mej igenom skol året och när pappa och mamma kom visade jag glatt upp det jag hade gjort. Konstigt att man minns saker som hänt för så många år sedan men men. Kommer ihåg att min lärare J visade allt jag gjort och berättade hur duktig jag va ( på den tiden va jag väldigt duktig i skolan och älskade det) Minns också att hon sa att det jag hade mest problem med var matten och gånger tabellen ( gånger  har jag fortfarande svårt med tänk att sånt inte släpper)

Jag minns att jag varje dag umgick med finska läraren för de jag mest av allt ville va att lära mej finska, så hon gjorde ett tappert försök att lära mej på rasterna utan att lyckas. Jag fick ju inte gå på hemspråk då mamma inte pratar finska hemma. så fick mina "lektioner" på rasterna och jag och denna kvinna blev mer vänner än lärare och elev.

Tvåan hade jag fortfarande samma flyt i skolan allt gick jätte bra och jag hade fått två bästisar som jag lekte med varje dag en kille A och en tjej J. Det roliga var att dom två var också halv finska och jag märkte rätt snart att alla vänner jag fick var halv finska, slump? troligen. I tvåan hade vi även "små stjärnorna" och jag och två tjejer L och min dåvarande bästis J dansade till spice girls. Vilken plats vi kom på minns jag inte.

I trean började allt gå lite sämre jag skötte mej fortfarande i skolan och umgick med alla så gott som man kan väll kalla de att under den tiden var jag " poppis" även om jag hatar att kategorisera folk. Jag hade ännu ett utvecklingsamtal med min lärare men denna gång kom bara pappa och som alla barn så ville jag ha uppmärksamhet så jag hoppade brevid min pappa när han pratade med min lärare och pappa tog hårt tag i min arm och drog mej åt sidan så jag började gråta och sprang där i från. Efter den dan förändrades jag, Jag orkade knappt med skolan kände mej värdelös och tyckte att vad jag än gör kommer få han arg på mej och kanske gör han det igen jag blev bokstavligt talat rädd.
Dan efter när jag kom till skolan han jag inte mer än komma in i klassrummet och hon kommer till mej och ber mej följa med henne. Jag minns att vi gick till ett litet rum med två stolar där satt vi oss och så började hon " Maria .. Hur har du det hemma har du det bra?" och jag svarade att ja jag hade det bra hemma och förstod inte riktigt varför hon undrade de men jag behövde inte undra länge innan hon fortsatte " Maria jag såg vad som hände här på utvecklingsamtalet och jag vill att du förstår att det är inte okej det som hände och jag undrar om du vill att vi ska ta kontakt med socialen" jag blev ledsen över frågan och rädd över vad som skulle hända och jag svarade "Nej behövs inte jag mår bra, jag har de jätte bra ni får inte göra nått" och min lärare J tittade frågande på mej och sa " Maria är du helt säker?" jag svarade bara kort mm och gick tillbax till lektionen. Men självklart tänkte jag på det min lärare tidigare sagt .

Jag minns även en dag när jag också gick i trean och gick på fritids efter skolan och jag hade lärt känna en tjej som hette L, vi lekte mycket men sen bestämde hon sig att hon ville hämta sin my littel ponny och eftersom hon bodde på samma gård som mej så tänkte jag att de går snabbt och hämta den. Vi gick ifrån fritids och hem till henne och började leka och glömde helt bort tiden sen hade tydligen min mamma gått till fritids för möta mej men fick svaret att jag inte var där, Jag var kvar hos L men de visste ingen och hemma hos henne märkte jag att dörren va låst så jag kunde inte komma hem jag fick panik och letade efter en nyckel sen hittade jag den som tur är och låste upp och sprang hem eftersom de nu va mitt i natten. När jag väl kommer hem får jag en stor kram av min mamma som bryter ut i tårar så hör jag nån säga " vi får ringa polisen och säga att hon kommit hem" jag blev helt förvånad kunde inte tro att dem skulle skicka polisen att leta efter mej senare fick jag veta att mamma ringt polisen och att  dem letat efter mej i området  med polis hundar ..

Ny kategori

Ja nu är de dags att skapa en ny kategori denna gång får den heta " mitt liv " här kommer jag skriva mycket om vad som hänt i mitt liv kommer inte skriva personers namn utan bara på hittade namn jag vill inte avslöja deras intenitet för det är inget som någon behöver veta. Vet ej om jag kommer skriva om exakt allt chansen är liten då jag vart med om VÄLDIGT mycket som inte får komma ut ... Men en hel del som ni som känner mej inte äns vet  om.

Hoppas ni ska efter läst detta kan förstå varför jag är den jag är idag och kanske om de är någon som vart med om nått liknade kan finna tröst att allt kan fakris bli bättre så länge man har hopp just därför det latinska" ordspråket " Dum spiro spero" betyder så mycket för mej. Ni som inte förstår vad jag skrev där så betyder det = While i breath i hope"  vet att kanske de e stav fel där nu då jag inte är expert på engelska men ni förstår nog

Fu** You!

Läste nyss en killes blogg där han skrev på kamrat " är det fel av en kille att blogga?" och då klickade jag in på bloggen och möts av ett inlägg där de står att unga mammor gör fel som skaffar barn?! vad ger han den rätten att uttrycka sig så?! vad ger han rätten att dömma personer som han inte äns känner personer som han inte vet ett jävla piss om! Jag vill bara spy på sådana mäniskor hatar dömmande personer hur fan kan man leva med sig själv igenom kasta ut sig sådana saker som han inte har en jävla aning över!

jag är EN STOLT UNG MAMMA och jag skulle INTE byta det mot någonting i världen! jag är ärad att få kalla mej MAMMA. Och de är fan inge fel på att vara ung mamma, så länge man är mogen och vet att man kommer få göra uppoffringar så är de fan ingen som ska komma och säga någonting. För mej var det självklart att behålla min tös jag älskade henne ända från första stund när jag såg plusset på stickan och jag visste att jag skulle göra ALLT I MIN MAKT OCH LITE TILL för att hon ska få de så bra som möjligt och kan STOLT säga att jag lyckats JÄVLIGT BRA! hon har de mycket bättre än många jag känner och hon har massa runt om sig som älskar henne över allt annat så jävla BULL SHIT att en ung inte kan ta hand om ett barn. Jag kan ta hand om min dotter LIKA BRA SOM VILKEN ANNAN MAMMA SOM HELST ÅLDERN ÄR BARA EN SIFFRA DET SITTER I HUVUDET HUR MOGEN MAN ÄR OCH VAD MAN ÄR KAPABEL TILL DET ÄR BARA EN SJÄLV SOM SÄTTER GRÄNSER.


Underbar morgon

Förlåt att de blir ett så sent inlägg men ville  va med sambon när han var hemma för han jobbar kväll idag och är inte hemma först tio i kväll.Men gud vilken underbar morgon det har vart idag  det kunde inte vart bättre, vaknade klockan åtta när älsklingens alarm ringde så då gick jag upp och fixade de som ska fixas på morgonen och sen gick vi tillsammans och lämnade dottern på dagis. Och vi hade ett litet tjafs om nått så löjligt som gummistövlar?! WTF licksom. Han tyckte de va löjligt att jag inte vill ha det för jag tycker de är obekvämt men han insisterade att de va "för att det inte är snyggt" haha vem fan bryr sig om man har gummistövlar när de regnar men jag vill bara inte ha de av anledningen att jag tycker det är obekvämt. Thats it!
sen på vägen hem så kämpade jag för hålla samma tempo som han när vi gick hem för han går så himmla fort så då verkar han märkt hur jag flåsade som en hund haha, dålig kondition man har alltså då tog han mej i handen och vi gick hand i han hem så tittade han på mej och sa " Vi kanske ska börja promenera varje dag en kilometer och en kilometer hem. Två kilometer om dan, du vill ju röra på dej" Så sött att han inte dömmer mej för min dåliga kondition utan vill hjälpa mej istället.

Sen väl hemma så lägger vi oss i sängen för sova en stund till då vi båda va ruskligt trötta då lägger han sig så när mig han kan och håller om mej och håller mej i handen så fick somna i hans famn med hans famn i min och käna hans andetag i nacken hur underbart är inte det? så vaknade igen på världens bästa humör ingen kan förstöra denna dag.

Synd att det regnar idag annars hade jag gått ut med Tanja och lekt i parken vet ju att hon tycker det är kul istället får jag gå hem med henne så får hon leka med sin morbror som är ledig idag och som hon längtat efter att få göra.

Ensam i mörkret

Ligger inne på rummet och försöker få dottern att somna samtidigt hör man min ena bror stå och skrika från köket till sambon Samt till min andra bror och pappa. Och dem skriker och gormar i vardagsrummet med. Lätt att få dottern att somna då? Eller inte alls!
Det är hockey på tv idag så lär inte se Sambon alls först vi ska sova dem sitter och klunkar öl.. Och inte frågar dem om jag vill ha en :/ lågt! Hade inte haft nått imot att dem iallafall frågar. Och att vara ensam inne på rummet är inte det roligaste, bara bita ihop och se om någon vill smsa med mej och ska kanske läsa en bok.
Har inte ätit nått idag inte igår heller för den delen men ingen som märker det heller ^^
Har inte vart hungrig men nu börjar hungern smyga sig på men jag orkar inte fixa nått mår för dåligt :( jävla förskylning. Smsade sambon med i hopp om att han skulle vilja va snäll och fixa en macka till mej eller nått men nä.. Vill man ha någonting får man fixa det själv :/

RSS 2.0